Shark - Provjera lažnih bolovanja zaposlenika
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Provjera lažnih
bolovanja zaposlenika
Provjera lažnih bolovanja zaposlenika
Provjera
lažnih bolovanja zaposlenika
shark-detektiv - lažna bolovanja

Lažna bolovanja u Hrvatskoj uzrokuju milijunske gubitke poslodavcima i ukupnom gospodarstvu, a određena ispitivanja koja je tijekom zadnjih godina proveo Hrvatski Zavod za Zdravstveno Osiguranje (HZZO) pokazala su da je preko 10% bolovanja potpuno neutemeljeno. Provjera lažnih bolovanja stoga se često nameće kao jedini logični korak sa stajališta poslodavaca.
Razlozi za uzimanje bolovanja među hrvatskim radnicima su raznoliki. Neki to rade zbog nezadovoljstva na poslu, drugi zbog raznih privatnih obaveza – nekada su čuvene bile razne epidemije koje su se poklapale s berbama maslina, sjetvom, turističkom sezonom, itd. Dio bolovanja je i dio dugoročnog plana ostvarivanja trajne invalidnosti, za što postoje propisani uvjeti, a u takvim spletkama često sudjeluju i doktori. Najdrastičniji primjeri su zaposlenici koji se za vrijeme bolovanja bave vlastitim poduzetničkim pothvatima na crno, ali pritom ne žele napustiti sigurnost svojeg zaposlenja i plaće. Bez obzira koji od navedenih razloga je u pitanju, nepobitna je činjenica da su lažna bolovanja velik financijski problem za poslodavca, a uzrokuju i narušene međuljudske odnose unutar kompanije te pridonose stvaranju loše radne atmosfere.
Djelatnici privatne detektivske agencije Shark Licrus već su se susreli s brojnim prethodno opisanim slučajevima i posjeduju zavidno iskustvo u riješavanju istih. Kontaktirajte nas i mi ćemo izvršiti provjeru lažnih bolovanja zaposlenika u vašoj kompaniji.

detektiv Shark icon
SAZNAJTE VIŠE / IZNESITE SLUČAJ
cellphone icon outline+385 98 471 459
phone icon outline+385 1 4614 618
mail icon outlineshark@shark-detektiv.eu

Shark Licrus | Detektivska Agencija © 2024