shark-detektiv - o nama
shark-detektiv - o nama
shark-detektiv - o nama
O nama
O nama
O nama
Slider

Privatna detektivska agencija SHARK LICRUS

Derenčinova 18, Zagreb

 
Detektivska agencija Shark Licrus je društvo za istražne djelatnosti. Vlasnik agencije je Goroslav Šmaguc. Kao privatni istražitelj stekao je bogato iskustvo u struci.
Goroslav Šmaguc, rođen 1959. godine, po zanimanju magistar prava. Niz godina proveo je na poslovima u MUP-U RH, gdje je uspješno obavljao mnoge operativne i rukovodne poslove u svim segmentima suzbijanja kriminaliteta i posebnih poslova, poslovima granične policije i drugo. Višegodišnji predavač i mentor na Policijskoj akademiji u sferi stručnog osposobljavanja za graničnu policiju.
Za pojedine poslove je i dodatno stručno osposobljen na specijalističkim osposobljavanjima u inozemstvu.
Član je Međunarodne policijske udruge – IPA.
Prvi je predsjednik Udruge privatnih detektiva Hrvatske (UPDH).
Detektivska agencija Shark Licrus komanditno društvo za istražne djelatnosti (skraćeni naziv Detektivska agencija Shark Licrus) uspješno djeluje u Republici Hrvatskoj od 2000 godine, a kao pravni i stvarni slijednik Agencije za obavljanje detektivske djelatnosti - Shark Licrus.
Prilikom rješavanja zaprimljenih slučajeva, osim vlastitih potencijala – visoko obrazovani i iskusni suradnici, detektivska agencija usko surađuje sa stručnjacima iz raznih područja – sudski vještaci, sudski tumači, odvjetnici, zdravstveni stručnjaci, knjigovodstveni i porezni stručnjaci i dr.
Tijekom dosadašnjeg djelovanja, Detektivska agencija Shark Licrus rješavala je i rješava slučajeve na području cijele Republike Hrvatske, kao i u drugim državama.
Isto tako, Detektivska agencija ostvaruje i vrlo uspješnu suradnju sa privatnim detektivima susjednih država, kao i država iz EU i sa drugih kontinenata.
Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema našim klijentima koji su u samom fokusu našeg djelovanja, štovanju detektivske etike, ovlasti i zakonskih propisa, te vrlo visokom stupnju uspješnosti, Detektivska agencija Shark Licrus danas slovi kao jedna od najuspješnijih detektivskih agencija u Republici Hrvatskoj, te je strukture koje imaju uvid u rad detektivskih agencija svrstavaju na sam vrh.
Isto tako, zbog niza uspješno riješenih slučajeva za naše klijente iz inozemstva, agencija je poznata i izvan granica Hrvatske.
Dignitet i tajnost podataka, kao i podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručitelju daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkoj ili pravnoj osobi.
Detektivska agencija Shark Licrus tijekom svog djelovanja vrlo uspješno je riješila i rješava, kroz stalnu suradnju i obavljanjem pojedinih slučajeva niz izuzetno zahtjevnih slučajeva za naručitelje i to:
  • Pravne osobe – utjecajne tvrtke iz Hrvatske i iz inozemstva i javna poduzeća
  • Fizičke osobe
shark-detektiv - privatni istražitelj Goroslav Šmaguc

Goroslav Šmaguc

cellphone icon outline   mail icon outline   facebook icon outline   linkedin icon outline

Shark Licrus | Detektivska Agencija © 2022